Houffa Gravel – gravelen op het allerhoogste niveau

Op zaterdag 24 augustus vindt met Houffa Gravel de derde manche van de Bolero Gravel Series plaats, meteen ook de enige Belgische UCI qualifier voor het WK Gravel 2024 in Halle/Leuven. 

Het ydillische, Ardense stadje Houffalize aan de Ourthe vormt die dag het kloppend hart van de gravelsport. De uitgestrekte regio rondom Houffalize onthult een waar paradijs voor gravelliefhebbers. Te midden van ongerepte natuur en weelderige, groene landschappen kan je hier volop genieten van prachtige gravelwegen.

Schrijf je in voor Houffa Gravel, ontdek de betoverende schoonheid van de omgeving, beleef een dag vol avontuur en ga met een voldaan gevoel naar huis. Er is keuze uit een parcours van 50km, 68 km of 110 km

Duurzaamheid

Samen streven we naar een eco-vriendelijke Houffa Gravel!

Ook dit jaar is Bolero, het onlinebeleggingsplatform van KBC, weer trotse sponsor van de Gravel. Niet alleen de vier Bolero-Gravelseries maar ook het WK Gravel, dat begin oktober de gravelbikers van Halle naar Leuven voert, krijgt onze steun. Net als een gravelbiker is een Bolero-belegger een tikje tegendraads. Verbeten op zoek naar een eigen pad, vinnig ook, maar vooral onverzettelijk. Met onze gebruiksvriendelijke Bolero-app of met ons webplatform kies je volledig zelf waarin je investeert. Raak nooit de weg kwijt, dankzij de Bolero-blog en onze dagelijkse nieuwsbrief  ‘Beurs bij het ontbijt’.

Leer alles over de beurs met:

  • De beursanalyses van experts van KBC Groep
  • Video’s over de beurs, de verschillende beleggingsproducten,…
  • Een team van experts dat elke beursdag beschikbaar staat om al jouw vragen te beantwoorden

ETIXX FUELS YOUR GRAVEL GOAL

Etixx Sports Nutrition biedt iedereen een gezonde ondersteuning aan voor duurzame gravelprestaties. Dankzij onze samenwerking met dit Belgische merk zal je tijdens jouw Bolero Gravel Serie kunnen genieten van een kwalitatieve bevoorrading met Etixx producten (Isotonic, Energy Gel, Energy Sport Bar,…). Daarnaast geniet je van exclusieve acties en kortingen op het Etixx gamma na het evenement. Op die manier begeleiden we alle gravel avonturiers naar de finish!